Musicall-In

Musicall-In

Geplaatst op dinsdag 29 maart 2022

Les Miserables, Phantom of the Opera, Aladdin, Beauty and the Beast & The Sound of Music.

Dit is slechts een kleine greep uit het programma van het Stedelijk Orkest Purmerend dat zij op zondag 3 april a.s. om 14:30 uur ten gehore gaan brengen in Theater De Purmaryn in Purmerend.

Na de voorstellingvrije kerst en nieuwjaar heeft Stedelijk Orkest een aansprekend musicalprogramma voorbereid om de eerste voorstelling van 2022 spetterend te beginnen.
We hebben ons verzekerd van de medewerking van de NKT Theaterschool en vele andere gastartiesten om bij deze aftrap van het 100-jarige bestaan van het orkest met ontzettend veel plezier, aansprekende musicalmuziek en choreografie ons publiek te verrassen.
Het Stedelijk Orkest Purmerend bestaat dit jaar 100 jaar, en waar dit jubileumjaar op 2 januari 2022 in de Purmaryn groots afgetrapt had moeten worden met het jaarlijks nieuwjaarsconcert in Weense stijl, kon dat helaas niet doorgaan wegens de toen geldende corona maatregelen.
Er is voor gekozen om het nieuwjaarsconcert niet in te halen, maar om een nieuw programma samen te stellen met veel lichte en herkenbare muziek uit de grote en bekende musicals voor alle leeftijden.

Na de succesvolle Disney concerten met NKT Theaterschool in 2013 kon het eigenlijk niet uitblijven dat zij weer hun medewerking zouden verlenen aan een concert met het Stedelijk Orkest Purmerend.Het enthousiasme van deze leerlingen en leraren werkt aanstekelijk en brengt het geheel tot grote muzikale hoogte.

Zorg dat je erbij bent en zing al jouw lievelings musical nummers mee!

Ticket zijn te verkrijgen bij de kassa en website van theater de Purmaryn.

© 2021-2024 Stedelijk Orkest Purmerend