Vrienden van het Stedelijk Orkest Purmerend

Vriend van Stedelijk Orkest: dat klinkt goed

Stedelijk Orkest floreert dankzij zijn orkestleden, die hun spelplezier overbrengen op Purmerenders en andere fans. Stedelijk Orkest is dus niet meer weg te denken in de Purmerendse gemeenschap. Om ons succes voor de toekomst (en ons jubileumjaar) te garanderen is niet alleen muzikaliteit nodig, maar ook een gezonde financiële basis. En daar kun jij je steentje aan bijdragen.

Van Tikkie Tot Testament
Wie het kleine niet eert…. Het is een gezegde die ons op het lijf geschreven is. Elk bedrag dat ons kan helpen om onze toekomst te verzekeren en nieuwe initiatieven te ontplooien is welkom. Zeg maar, van tikkie tot testament.

Vriend van Stedelijk
Draag jij Stedelijk Orkest een warm hart toe? Geweldig. Wij zouden het helemaal fantastisch vinden als je dat warme hart vertaalt in vriendschap. Vriend van Stedelijk Orkest. Dat klinkt goed, toch? En je kunt al Vriend worden voor vijf tientjes per jaar. En als je partner ook zo’n speciale band met Stedelijk Orkest wil aangaan, dan doneren jullie samen 75 euro per jaar.

Wat koop je er voor?
Vriend van Stedelijk Orkest: wat krijg je dan? Afgezien van onze eeuwige dank, krijg je automatisch de nieuwsbrief Inside-Out van Stedelijk Orkest, zodat je als eerste op de hoogte bent van ontwikkelingen. Er is meer: je kunt kaartjes voor concerten in de voorverkoop kopen (en dat kan bij de populaire concerten heel handig zijn) én je krijgt 25% korting op de aankoop.

Je kunt je binnenkort hier aanmelden als Vriend.

Grote vriend
Natuurlijk zien we ook graag bedrijven zich voor korte of langere tijd zich aan ons verbinden. Speciaal voor hen hebben we sponsorprogramma’s ontwikkeld. Meer willen weten over deze win-win? Klik dan hier (pagina nog in ontwikkeling).


Stedelijk viert feest en Purmerend viert mee

Volgend jaar bestaat ons orkest honderd jaar. Een eeuwfeest dat we groots willen vieren en waarvoor natuurlijk ook financiële steun van harte welkom is.

Wat gaan we volgend jaar doen? Een kleine greep uit onze activiteiten:

  • Een honderdjarige geeft een concert voor honderd jarigen.
  • Een jongerenorkest wordt in het leven geroepen, speciaal voor ons jubileumjaar
  • Een stadshymne componeren. Een cadeautje van Stedelijk voor de (nieuwe) stad Purmerend
  • Een boek over Stedelijk Orkest; geen geschiedschrijving, maar een muzikaal kroniek.
© 2021-2023 Stedelijk Orkest Purmerend